Most Wanted!

Vi har idag över 500 st recept till till vår XBB Dongle men det släpps nästintill dagligen nya bilmodeller, belysningstyper etc vilket gör att nya recept måste tas fram för att passa så många bilar som möjligt.

Vi presenterar här nedan en lista med bilmodeller vi är på jakt efter. Har du en bil som passar in på någon av de följande och kan tänka dig att komma på besök till oss i Sala med bilen så belönar vi dig med ett XBB kit bestående av XBB Dongle & XBB PowerUnit och en XBB Smart Button, totalt värde över 2800 kr.

Räkna med att besöket hos oss tar ca 30 – 120 minuter lite beroende på hur komplicerad just din bilmodell är. Vi bjuder även på kaffe och trevlig sällskap medans du väntar. Vi kommer att koppla in oss med en fordonsdator via bilens diagnosuttag och på så sätta läsa ut de signaler och funktioner vi är intresserade av så vi gör inga ingrepp på bilen.

Så har du någon av följande bilar så kontakta oss med hjälp av vårt supportformulär och fyll i så mycket du kan i fälten. Skriv Most Wanted i rutan för felbeskrivning så vi lätt hittar ditt mail bland övriga.

  • Listan med bilar kommer inom kort.
en_USEnglish